Hulp en advies bij Microsoft 365

Beveiliging tegen accountovername

Ontdek jouw mogelijkheden bij Beveiliging tegen accountovername met BlackIP365

Stop phishing-aanvallen die worden gebruikt om inloggegevens te verzamelen voor accountovername. AI detecteert afwijkend e-mailgedrag en waarschuwt IT, en vindt en verwijdert vervolgens alle frauduleuze e-mails die vanaf gecompromitteerde accounts zijn verzonden.

Office365 beveiliging tegen accountovername van BlackIP
Houd je Office365 veilig en bescherm jezelf tegen phishing, ransomware en accountovername door hackers met behulp van onze BlackIP365 security voor Microsoft 365. Onze uitgebreide beveiliging oplossingen beschermen jouw bedrijf tegen elk type aanval.

BlackIP365 Security voor Office365
Beveiliging tegen accountovername| Microsoft 365 Protection voor Office365 Bescherming

Office365 Protection voor Beveiliging tegen accountovername

Altijd een optimale bescherming tegen spam-mails en irritante phishing-mails, een zorgeloze continuïteit garantie in werken met Office365. Met onze anti-spam & anti-phishing beveiliging is jouw Office365 gegarandeerd 100% veilig.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Bescherming

Spam wordt vaak in grote getallen tegelijk verstuurd, in de hoop dat er een aantal mensen reageert. Doordat inboxen overspoeld worden met junkmail heeft het ook effect op de productiviteit. Met BlackIP365 zorgen wij ervoor dat de e-mailactiviteiten van jou en je medewerkers niet stil komen te liggen.

Anti-spam. Anti-phishing. Veilig DNS.