XDR Security

Ontdek BlackIP XDR, #1 in uitgebreide detectie & respons voor geavanceerde cyberbeveiliging.

Een vast team van beveiligingsprofessionals in combinatie met een intelligent, dataverrijkend AI-platform zorgt voor 24×7 dekking met alle benodigde beveiligingsexpertise als een extensie van je eigen IT-team.

Ontdek mogelijkheden
Contact opnemen

Welkom bij BlackIP XDR, een geavanceerde beveiligingsoplossing die jouw bedrijf helpt bij het detecteren en reageren op geavanceerde bedreigingen. Met onze uitgebreide detectie- en responsmogelijkheden krijg je een krachtig platform dat jouw organisatie beschermt tegen de steeds evoluerende cyberdreigingen van vandaag de dag.

Advanced Cybersecurity. 24×7 Beveiligingsplatform.

XDR Security SOC

Wat is XDR?

XDR staat voor Extended Detection and Response.

Spreek een expert

BlackIP zorgt met zijn XDR Security Services  voor een geavanceerde cybersecurity-oplossing die gebruik maakt van geavanceerde analysemethoden, gedragsanalyse, machine learning en kunstmatige intelligentie om dreigingen te detecteren die anders mogelijk onopgemerkt zouden blijven.

Met XDR kun je gegevens van meerdere bronnen consolideren, waaronder endpoints, netwerkapparaten en cloudomgevingen, om een uitgebreid overzicht van jouw beveiligingslandschap te krijgen.

Belangrijkste kenmerken van onze XDR Security Services voor Office365

Geavanceerde dreigingsdetectie

XDR maakt gebruik van geavanceerde analysetechnieken om verdachte activiteiten en anomalieën te detecteren die wijzen op een mogelijke aanval. Hierdoor kun je snel reageren en potentiële bedreigingen neutraliseren voordat ze schade kunnen aanrichten.

XDR Prijzen

Gecentraliseerd platform

Met onze XDR kun je beveiligingsgegevens van meerdere bronnen consolideren en analyseren via een gecentraliseerd platform. Dit geeft jou een compleet overzicht van het beveiligingslandschap en vereenvoudigt het beheer van jouw cybersecurity.

XDR Platform

Geautomatiseerde respons

XDR biedt geautomatiseerde responsmogelijkheden, waardoor je snel en effectief kunt reageren op bedreigingen. Zoals het blokkeren van kwaadaardige activiteiten,  geïnfecteerde apparaten isoleren en uitvoeren van forensisch onderzoek van de (cyber) aanval.

XDR Instellen

Verbeterde efficiëntie

Door de integratie van meerdere beveiligingstools in één platform vermindert XDR de complexiteit van jouw beveiligingsinfrastructuur. Dit helpt jouw IT-team om efficiënter te werken en zich te concentreren op strategische beveiligingsinitiatieven.

XDR Tools
XDR Security

XDR SOC 24/7/365 Security Services

Gegarandeerd goed en aan alles gedacht, met onze deskundige beveiligingsexperts voor continue bescherming.

Bij BlackIP begrijpen we dat cybersecurity niet stopt wanneer jouw kantoor sluit. Daarom hebben we een toegewijd Security Operations Center (SOC) opgezet dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar actief is. Onze XDR SOC is bemand door een team van hoogopgeleide en ervaren beveiligingsexperts, die voortdurend dreigingen monitoren en real-time begeleiding bieden.

Wat kun jij verwachten van ons 24/7/365 SOC?

 • Real-time dreigingsmonitoring:
  Onze beveiligingsexperts houden voortdurend jouw beveiligingsomgeving in de gaten, zodat zelfs de kleinste afwijkingen en verdachte activiteiten worden gedetecteerd. We zorgen ervoor dat je snel op de hoogte wordt gebracht van potentiële bedreigingen, zodat jij onmiddellijk actie kunt ondernemen.

 • Snelle respons en begeleiding:
  In geval van een beveiligingsincident staan onze experts klaar om jou te begeleiden bij het nemen van de juiste maatregelen. Ze bieden snel en gericht advies om de impact van een aanval te minimaliseren en jouw bedrijf te beschermen.

 • Diepgaande expertise:
  Ons team van beveiligingsexperts beschikt over diepgaande kennis van de nieuwste dreigingslandschappen, aanvalsmethoden en beveiligingstechnologieën. Ze zijn op de hoogte van de meest recente trends en ontwikkelingen in cybersecurity, waardoor ze jou voorzien van hoogwaardige beveiligingsadviezen.

 • Uitstekende samenwerking:
  Onze SOC-experts werken nauw met je samen als een verlengstuk van jouw interne IT-team. Ze begrijpen je unieke beveiligingsbehoeften en zorgen voor een naadloze samenwerking om ervoor te zorgen dat jouw organisatie op de best mogelijke manier wordt beschermd.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze beveiligingsoplossingen met XDR jouw bedrijf kan helpen bij het versterken van jouw cyberbeveiliging.

Ontdek BlackIP XDR

Met ons 24/7/365 SOC kunt jij erop vertrouwen dat er altijd een deskundig team van security professionals voor je klaarstaan om jou te ondersteunen bij het beheersen van beveiligingsdreigingen, ongeacht het tijdstip van de dag.

XDR Security Professionals:
Bescherm jouw bedrijf tegen geavanceerde cyberdreigingen met XDR Security van BlackIP. Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende kennismaking.

Formulier