Gratis Office365 mailboxen security threat scannen

Direct zelf aan de slag gaan? Dat kan, detecteer vandaag gratis alle e-mailbedreigingen die voorbij jouw e-mailgateway zijn gekomen.

Ernstige bedreigingen kunnen zich verschuilen in jouw Office365 e-mailboxen. Scan je Microsoft Office365-omgeving, helemaal gratis.

Bekijk in realtime de resultaten van jouw e-mail security threat scan, zie wat jij kunt doen en ontvang jouw Office365 beveiliging-score.

Gratis Office365 Email Scan

Doe vandaag nog jouw e-mail bedreigingsscan.
Het is snel, gratis en veilig – eenvoudig scannen zonder gedoe.

Ontdek wat er in je inbox zit. Het is van cruciaal belang om de kwetsbaarheden van jouw e-mailbeveiliging te beoordelen en te begrijpen.

  • Herken de intentie van de afzender van e-mail om social engineering-aanvallen en phishing te detecteren met slimme kunstmatige intelligentie.
  • Identificeer aan welke typen e-mailbedreigingen je wordt blootgesteld en waartegen jij niet volledig bent beschermd.

  • Krijg inzicht in welke medewerkers het meest vatbaar zijn voor spam en phishing aanvallen en de risicofactoren.
  • Vind domeinen die niet worden beschermd door DMARC en die kunnen worden gebruikt om frauduleuze e-mails te verzenden.
Lees meer
+0

Bedrijven hebben deze security-scan uitgevoerd en geavanceerde bedreigingen op tijd ontdekt in hun Microsoft Office365 mailboxes.

Van een geautomatiseerde compleet verzorgde anti-spam tot een persoonlijke geavanceerde configuratie van je spamfilterbeleid. Hoe je ook wilt omgaan met ongewenste e-mail, ontdek de alle Office365 security features en mogelijkheden met BlackIP365.

Onze Pakketten

16.000

Microsoft Office365 security scans uitgevoerd.

13.000.000

Mailboxen zijn gescand op bedreigingen.

+1.000.000

Phishing-aanvallen geïdentificeerd.

Train your human firewall

Ontdek bedreigingen die zich nu in uw inbox verbergen met de gratis Barracuda Email Threat Scanner

98% van de organisaties met Office 365 herbergen kwaadaardige e-mails in hun mailbox. Ontdek e-mailbedreigingen voordat jouw collega’s dat doen.

Meer dan 12.000 organisaties hebben de scanner gebruikt om directe bedreigingen te ontdekken die zich in hun mailboxen verbergen.

Vraag nu je gratis Office365 scan aan. Het is snel te starten, veilig en eenvoudig te uitvoeren. Reageer onmiddellijk op aanvallen via e-mail en zie vandaag nog jouw resultaten in een inzichtelijk rapportage.

Online scan rapportage aanvragen