Barracuda Networks

Barracuda Networks biedt efficiënte, kosteneffectieve en gebruikersvriendelijke oplossingen die de IT-omgeving vereenvoudigt en bescherming biedt voor gebruikers, applicaties en data.

Barracuda License Renewal Service

Online Barracuda licenties verlengen voor de scherpste prijs? Als je nu Barracuda energize update subscriptions wilt met een NL-ondersteunde serviceprovider of pro-actief Barracuda renew license updates ontvangen wilt ontvangen.

BlackIP is er voor jou, we helpen je verder het regelen van je nieuwe Barrucuda licenties voor de beste prijs.

Barracuda License Renewal Service

Barracuda Office365 Security Specialist

Altijd een 3-laagse beveiliging voor Office365 voor bedrijven. BlackIP365 is het security platform dat naadloos aansluit op jouw Microsoft Office365 omgeving. Ontwikkeld en beheerd door de security experts van BlackIP.

Aangedreven door robuust, future-proof, next-gen security technologie van Barracuda.

Informatie pakket aanvragen

Barracuda in de Cloud

Steeds meer oplossingen en services worden uitgevoerd in de cloud. Dat geldt ook voor de oplossingen en services van Barracuda Networks. Denk hierbij aan cloud oplossingen als Barracuda Essentials for Office 365 en diverse oplossingen i.c.m. Microsoft Azure. Daarnaast zijn de Barracuda NextGen Firewalls een ideale oplossing wanneer u uw cloud omgeving optimaal wilt beschermen.

Barracuda Partner Nederland

BlackIP is de Barracuda Partner in Managed IT Security voor de Benelux. Wij bieden al jarenlang managed services voor databeveiliging aan, met duidelijke afspraken en voor een vaste prijs. Ons team neemt de verantwoordelijkheid voor een optimale werking. Daar mag je ons op aanspreken.

Whitepaper: Barracuda Managed Services

De beste cyber security met Barracuda x BlackIP

Barracuda Email Security

Alle security oplossingen van Barracuda zijn beschikbaar als hardware, in uw virtual omgeving, als cloud oplossing en met onze managed anti-spam email services.

Barracuda Network Security

Met onze Cloud Generation Firewalls en Managed Firewall Services beschermen wij uw netwerken en applicaties continu.

Barracuda Application Security

De juiste informatie, voor de juiste mensen, exact op tijd en veilig. Dat is wat u kunt verwachten Barracuda Application Delivery en Application Security.

Barracuda Vulnerability Manager

Analyseer de beveiliging van uw website vanuit het perspectief van een hacker. En voer een officiële website vulnerability scan uit met BlackIP.

Barracuda Data Protection

Cloud connected gegevensbescherming overal waar deze zich bevindt, waarmee data bescherming goed geregeld is en er wordt voldaan aan de AVG/GDRP.

Barracuda Barracuda Essentials

Cloud diensten ontworpen om organisaties te helpen de functionaliteit van beveiligen en dataprotectie in Office 365 uit te breiden.

Contactformulier:

Barracuda analyseert gegevens over bedreigingsinformatie van miljoenen verzamelpunten over de hele wereld om real-time geavanceerde bescherming tegen bedreigingen voor e-mail, netwerken en websites te bieden. Maar wist je dat er meer is dan alleen maar bescherming? Hoe zit het met back-up, phishing en ontzorging? Ons motto is beter veilig, dan sorry. Neem daarom nog vandaag contact met ons op met een van onze Barracuda Security Experts.

Barracuda