Archiving Office 365

Bewaar alle mails en hou elke mail veilig, continu en altijd

De gemiddelde e-mailgebruiker verzendt en ontvangt dagelijks ongeveer 100 e-mails en met onze office 365 archiveren mogelijkheid bewaar jij deze zolang het nodig is.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Archiving

Behoud alle e-mailcommunicatie, leg een nauwkeurige, ongewijzigde kopie van elk nieuw bericht vast op het moment dat het wordt verzonden of ontvangen en bewaar het zo lang als nodig is. Verminder de opslagvereisten met onze Archiving Service dat een onbeperkte opslagruimte per gebruiker biedt, waardoor het minder nodig is om e-mails op jouw Exchange Server en in Office 365-mailboxen op te slaan.

Bewaar alles. Stroomlijn e-discovery.

Office365 Archiving

Office365 Archiveren

Zorg voor naleving op e-mail data opslag en archiveren.

Office365 Recovery

Onze op beleid gebaseerde aanpak maakt gebruik van gedetailleerd bewaarbeleid om ervoor te zorgen dat je elk gegevensitem automatisch veilig bewaart zo lang als nodig is. Voldoe hiermee aan veeleisende nalevingsvereisten waar bedrijven tegenwoordig aan moeten voldoen. Houd e-mailcommunicatie veilig en fraudevrij.

Slimme Cloud Archiving 
dat integreert met Office 365, Exchange en andere e-maildiensten voor een compleet cloud-based archief.

Toon eenvoudig naleving
met Cloud Archiving en bewaar e-mail buiten de productie omgeving in een dedicated en secure.

Vereenvoudig e-discovery
en naleving met een geïndexeerde archief met veelvoorkomende zoek- en tagmogelijkheden op meerdere niveaus.

Datacenters in Nederland
en alle data wordt versleuteld opgeslagen.

ARCHIVEREN DATA
en gegevens buiten je operationele e-mailomgeving

Wij archiveren gegevens buiten jouw  operationele e-mailomgeving in een speciale fraudebestendige opslag, zodat ze worden bewaard zolang je ze nodig heeft zonder risico op beschadiging of verwijdering. Op rollen gebaseerde beveiligingscontroles zorgen ervoor dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot gegevens in het archief. Het verminderen van de hoeveelheid gegevens die door jouw e-mailserver wordt beheerd, kan de kosten drastisch verlagen en tegelijkertijd de operationele efficiëntie verhogen. Gebruikers blijven binnen de opslaglimieten zonder PST-bestanden te exporteren of gegevens te wissen, waardoor jouw wettelijke status mogelijk in gevaar komt.

Alle oplossingen

INDEXED ARCHIVE
met een gestroomlijnde e-discovery

Het geïndexeerde archief biedt uitgebreide zoek- en tagging-mogelijkheden op meerdere niveaus, ter ondersteuning van complexe audit- en ontdekkingsoefeningen. Dit vermindert drastisch de tijd en moeite die nodig is om te reageren op verzoeken. De intuïtieve, op rollen gebaseerde interface maakt het gemakkelijk om snel specifieke berichten te vinden wanneer dat nodig is, en om de nauwkeurigheid en volledigheid van de geretourneerde gegevens voor elk geval aan te tonen. Geselecteerde gegevens kunnen per geval worden bewaard zolang als nodig is, en vervolgens worden geëxporteerd voor analyse of openbaarmaking.

Alle oplossingen
Office365 Archiving

Altijd en overal toegang tot gearchiveerde e-mails

Met de Archiving Service hebben gebruikers gemakkelijk toegang tot hun gearchiveerde gegevens, waar ze ook werken en vanaf elk apparaat.

Easy-fast-access, tot alle archived data vanaf elke apparaat

De multifunctionele Microsoft Outlook-invoegtoepassing biedt een geïntegreerde ervaring in hun vertrouwde Outlook-client en stelt hen in staat naadloos te werken met zowel mailbox als gearchiveerde gegevens. Het behoudt ook een lokale cache van gearchiveerde berichten, om continue toegang te bieden terwijl ze offline zijn.

Een standalone desktopclient en een webinterface zorgen voor altijd en overal toegang tot archieven via elk apparaat.

Cloud-based data archive en implementeer in de Cloud

Cloud Archiving Service biedt een volledig cloudgebaseerde oplossing, beheerd en ondersteund door BlackIP zonder dat software of hardware van de klant nodig is. Archivering wordt per gebruiker gelicentieerd zonder retentie- of opslaglimieten.

Ontdek alle mogelijkheden in de beste beveiliging voor Office365 met

BlackIP365

Connect jouw Office365 aan het #1 geavanceerde security framework van BlackIP365. Wij houden cybercriminelen buiten jouw digitale werkplek en alle Office365 applicaties.

BlackIP365

Advanced

Office365 Security

Office365 secure beveiligingslagen met continuïteit met BlackIP365 Protection. De beste keuze voor effectiviteit in Anti-Spam, Anti-Phishing & een veilig DNS.

Protection:
  • Spam
  • Phishing
  • Veilig DNS
Ontdek alle features

BlackIP365

Premium

Office365 Security

Office365 premium security aanvullend op de Advanced beveiligingslagen met BlackIP365 Protection + Recovery. De beste keuze voor Backups, Spam & Phishing bescherming. 

Recovery:
  • Back-up
  • Archiving
  • Advanced Office365 Security
Bekijk alle mogelijkheden

BlackIP365

Premium Plus

Office365 Security

Office365 superieure security en training, aanvullend met Premium Office365 beveiliging door BlackIP365, allround de beste in Protection + Recovery + Training. 

Awareness:
  • Train the Human Firewall

  • Premium Office365 Security
Vergelijk pakketten