Veilig DNS Office 365

Veilig DNS is een extra beschermingsschil om je huidige beveiligingsoplossing

Voorkom dat gebruikers toegang krijgen tot kwaadaardige websites en koppelingen die worden gebruikt bij e-mailaanvallen.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Veilig DNS

Wanneer ga jij aan de slag met een veilig DNS? 18,5 miljoen websites zijn op dit moment geïnfecteerd met malware. Cybercriminelen gebruiken e-mail om links naar kwaadwillende websites te leveren waartoe gebruikers toegang hebben buiten jouw e-mailsysteem – die zich vervolgens snel kunnen verspreiden.

Blokkeer Schadelijk Inhoud. Extra Beschermingslaag.

Office365 Veilig DNS

Veilig DNS Instellen

Implementeer en beheer eenvoudig vanuit de Cloud. Blokkeer de toegang tot schadelijke inhoud en websites.

Office365 Protection

Maak de werknemersproductiviteit groter. 40% van de internetactiviteit is niet-werk gerelateerd. Stop onproductief en ongepast internet surfgedrag op het web met een gedetailleerd toegangsbeleid.

JOUW DNS, JOUW REGELS
Implementeer en beheer eenvoudig vanuit de cloud jouw DNS instellingen

Ga binnen enkele minuten aan de slag zonder clientsoftware te installeren. Veilig DNS is een extra beschermingsschil om je huidige beveiligingsoplossing. Alle DNS-aanvragen uit je netwerk worden doorgestuurd naar de veilig DNS Service en onderwerpt ze aan een grondige analyse op basis van de meest relevante informatie over internetdreigingen. Veilig DNS vormt daarmee een snelle reputatiecheck van kwaadaardige websites die je bedrijf beschermt tegen cyberaanvallen.

Alle oplossingen

EVIL-URL BESCHERMING
Bescherm jouw e-mailgebruikers en netwerk tegen kwaadaardige URL’s

Wanneer jouw e-mailbeveiliging een aanval stopt, is het laatste dat je wilt dat dezelfde aanval jouw netwerk binnendringt vanaf een besmette URL. Alleen e-mailbeveiliging is dus niet genoeg, daarom hebben wij voor je een DNS-filtering geïntegreerd om ervoor te zorgen dat wanneer je een aanval via e-mail blokkeert, je ook onmiddellijk blokkeert dat al jouw gebruikers overal in jouw netwerk toegang krijgen tot dezelfde kwaadaardige inhoud.

Alle oplossingen
Office365 Veilig DNS

Houd malware uit je inbox en uit jouw netwerk

Een enkele klik van een van jouw gebruikers kan destructieve malware in jouw netwerk vrijgeven. Veilig DNS biedt geavanceerde DNS-filtering om te voorkomen dat gebruikers toegang krijgen tot de schadelijke webinhoud die binnenkomt via e-mail of andere communicatiekanalen, waaronder Slack en Microsoft Teams.

Stop ongepast surfen op het internet

Ongereguleerde webactiviteit kan de bandbreedte van uw organisatie overhevelen en leiden tot schendingen van de naleving. Onze vooraf geladen categoriefilters blokkeren ongepaste inhoud en zorgen ervoor dat het browsen van uw medewerkers productief en conform blijft.

Schaalbare en beheerbare DNS bescherming

Veilig DNS is een volledig cloudgebaseerde oplossing, beheerd en ondersteund door BlackIP zonder dat software of hardware van de klant nodig is. Gecentraliseerd beheer biedt in één oogopslag inzicht in de browse-activiteit, waardoor het gemakkelijk wordt om beveiligings- en nalevingsrisico’s te identificeren.

Ontdek alle mogelijkheden in de beste beveiliging voor Office365 met

BlackIP365

Connect jouw Office365 aan het #1 geavanceerde security framework van BlackIP365. Wij houden cybercriminelen buiten jouw digitale werkplek en alle Office365 applicaties.

BlackIP365

Advanced

Office365 Security

Office365 secure beveiligingslagen met continuïteit met BlackIP365 Protection. De beste keuze voor effectiviteit in Anti-Spam, Anti-Phishing & een veilig DNS.

Protection:
  • Spam
  • Phishing
  • Veilig DNS
Ontdek alle features

BlackIP365

Premium

Office365 Security

Office365 premium security aanvullend op de Advanced beveiligingslagen met BlackIP365 Protection + Recovery. De beste keuze voor Backups, Spam & Phishing bescherming. 

Recovery:
  • Back-up
  • Archiving
  • Advanced Office365 Security
Bekijk alle mogelijkheden

BlackIP365

Premium Plus

Office365 Security

Office365 superieure security en training, aanvullend met Premium Office365 beveiliging door BlackIP365, allround de beste in Protection + Recovery + Training. 

Awareness:
  • Train the Human Firewall

  • Premium Office365 Security
Vergelijk pakketten