Train the Human Firewall

De beste firewall voor jou office365 begint toch wel met herkennen van een spam-mail of phishing-link. Met BlackIP365 awareness programma heb jij alle tools onder één dak. Zo ben je er zeker van dat iedereen regelmatig wordt getoetst en opgeleid in het herkennen van mails… die je beter niet kunt open. Daarnaast ontvang je periodiek een handige rapportage, waarmee je direct aan de slag kunt gaan om verbeterpunten uit te voeren.

Train jouw Office365 gebruikers op phishing en spam e-mails met een menselijke firewall

The Human Firewall traint gebruikers om de nieuwste phishing en social engineering aanvallen te begrijpen en hierop juist te reageren.

Maak gebruik van die  human firewall en van een uitgebreide threat database om realworld simulatie- en trainingsinhoud te creëren.

Ontdek alle 13 soorten e-mailbedreigingen afgestemd op gebruikersniveau.

Train jouw Office365 gebruikers om te leren belangrijke e-mailbedreigingen te herkennen, wat te doen en dit correct uit te voeren met het Office365 Train the Human Firewall programma.

Human Firewall | THF | Menselijke E-mail Mailbox Security Scan

Benieuwd wat de 13 soorten e-mailbedreigingen zijn?
Download onze gratis whitepaper en lees hoe jij kan zorg dragen aan human firewall die werkt. Wil jij weten hoe je ervoor staat? Start dan vandaag nog onze gratis emailbox threat scanner en zie jouw rapportage en score

Ontvang Whitepaper