XDR Microsoft Office365

Versnel je security acties met inzicht op incidentniveau en automatische onderbreking van aanvallen zoals ransomware, met uitgebreide detectie en reageer met XDR Microsoft Office365. Bescherm jouw bedrijf tegen geavanceerde cyberdreigingen met XDR Security Oplossingen van BlackIP. Als je nu wilt weten wat XDR is, hoe het goed in te stellen als platform, of welke features het omvat, wij leggen het jou graag goed uit.

Cybersecurity voor Bedrijven voor bij XDR Microsoft Office365

Bij BlackIP begrijpen we dat cybersecurity niet stopt wanneer jouw kantoor sluit. Daarom hebben we een toegewijd Security Operations Center (SOC) opgezet dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar actief is. Onze XDR SOC is bemand door een team van hoogopgeleide en ervaren beveiligingsexperts, die voortdurend dreigingen monitoren en real-time begeleiding bieden. Met BlackIP XDR zit jij gegarandeerd goed en is er aan alles gedacht, met onze deskundige beveiligingsexperts voor continue bescherming.

Krijg echt inzicht met één oplossing met BlackIP XDR

Ontwikkel een geïntegreerde verdediging voor al je eindpunten, hybride identiteiten, e-mails en cloud-apps op meerdere platforms.

 • Zorg voor een snelle reactie met XDR-geprioriteerde incidenten
  Los bedreigingen snel en efficiënt op met een compleet overzicht van de kill chain die wordt geïnformeerd door 65 biljoen dagelijkse signalen en geprioriteerd onderzoek en reactie op incidentniveau.
 • Onderbreek geavanceerde aanvallen met machinesnelheid
  Stop laterale verplaatsing van geavanceerde aanvallen zoals ransomware en compromittering van zakelijke e-mail met geavanceerde AI-mogelijkheden die gecompromitteerde apparaten en gebruikersaccounts automatisch isoleren.
 • Integreer beveiligings- en identiteitstoegangsbeheer
  Bescherm je hybride identiteiten en identiteitsinfrastructuur tegen referentiediefstal en andere bedreigingen met de naadloze integratie van Azure Active Directory en XDR.
 • Reduceer de operationele complexiteit en kosten
  Verhoog efficiëntie en vereenvoudig onderzoek en reactie in je hele Security Operations Center (SOC) door tools van meerdere leveranciers te consolideren in een kosteneffectieve XDR-oplossing.
XDR Security