Backup Online Services

Raak nooit meer bestanden kwijt met onze Backup Online. Onze Backup Online Services is een software-only oplossing die verder gaat dan het beveiligen van bestanden en mappen (folders). Het levert een veilige hybride omgeving, voor zowel lokale als in de cloud, backup diensten. Het biedt flexibele en uitgebreide gegevensbescherming, aangevuld met een eenvoudige prijsstructuur en een gecentraliseerd beheerportaal. En dat voor een onbeperkt aantal apparaten en onbeperkte local storage.

Download: Backup Online Prijslijst

Gebruik je geen Office 365?
Heb je geen Microsoft Office 365 en wil je alles goed geregeld hebben voor je back-ups en dataopslag? Dan zijn onze Backup Online Services precies wat je nodig hebt. Download nu direct onze prijslijst online.

Online Backup bij Exchange Windows

Beveiliging van on-premises gegevens is niet ingewikkeld. Maar veel organisaties vergeten hun cloud gegevens te beveiligen omdat ze denken dat dit deel uitmaakt van de clouddienst. Met onze online backup services bent u wel verzekert van beveiligde online backups, elimineert u het risico op verlies van toegang tot en controle over uw gegevens. Lees meer over onze complete online backup services voor Exchange Window en Office365 met office356backups.nl.

Online Backup bij Exchange Veeam

Beveiliging van on-premises gegevens is niet ingewikkeld. Maar veel organisaties vergeten hun cloud gegevens te beveiligen omdat ze denken dat dit deel uitmaakt van de clouddienst. Met onze online backup services bent u wel verzekert van beveiligde online backups, elimineert u het risico op verlies van toegang tot en controle over uw gegevens. Lees meer over onze complete online backup services voor Veeam en Office365 met office356backups.nl.

Online Backup bij Exchange Sharepoint

Beveiliging van on-premises gegevens is niet ingewikkeld. Maar veel organisaties vergeten hun cloud gegevens te beveiligen omdat ze denken dat dit deel uitmaakt van de clouddienst. Met onze online backup services bent u wel verzekert van beveiligde online backups, elimineert u het risico op verlies van toegang tot en controle over uw gegevens. Lees meer over onze complete online backup services voor Exchange Sharepoint en Office365 met office356backups.nl.