Trial Formulier voor BlackIP diensten

Bedankt voor het aanvragen van onze trial, u bent er bijna! Vul de noodzakelijk gegevens in, ga akkoord met onze contractuele voorwaarden (zoals hieronder aangegeven) en we gaan direct voor u aan de slag.

Na het versturen van de gegevens ontvangt u binnen 2 werkdagen de inloggegevens van uw account. Hiermee krijgt u toegang tot een dashboard met daarin de diensten waar u een trial voor heeft aangevraagd. Bent u na 30 dagen nog niet overtuigd? Dan wordt het account kosteloos stopgezet.

Voorwaarden Trial

BlackIP (eigenaar van de zaak) en klant gaan hierbij een overeenkomst aan met betrekking tot de gekozen diensten om deze maximaal 30 dagen te testen en wel onder de volgende voorwaarden:

  1. De klant heeft 1 user licentie ter beschikking tijdens de trial. Uiteraard is het mogelijk om met meerdere users de trial te testen, dit in overleg met BlackIP.
  2. De trial dient binnen 10 werkdagen na aanvraag opgestart te worden.
  3. De 30 dagen gratis trial gaan in nadat de eerste back-up is gestart, met inachtneming van punt 2.
  4. Aan het einde van de 30 dagen trial stuurt BlackIP u een contract toe waarin de service afgenomen kan worden. Indien wij dit contract na 1 week niet getekend retour ontvangen, zullen wij de trial beëindigen. Alle data zal dan worden verwijderd.

Download trial voorwaarden.

Heeft u nog vragen over BlackIP, het aanvraagformulier of één onze diensten? Stuur dan een mail naar info@blackip.nl of bel direct naar 070 415 48 39.