Office365 beste backup & archiving methodes

Er is vaak verwarring tussen de twee complementaire processen van gegevens backup en het archiveren van informatie. Opzoek naar welke Office365 Beste Backup methode nu het beste is? In deze whitepaper vergelijken we deze twee processen en worden de specifieke behoeften voor een ieder gecategoriseerd. Duidelijk, to-the-point en inhoudelijk sterk, je leest het in onze white paper: Beste Backup & Archiving Office365.

Download gratis whitepaper

Lees alles dat er toe doet; welke features, best pratices en jouw mogelijkheden voor een soepele backup en archiving voor Office365. Logisch, duidelijk en alles inzichtelijk. Ervaar het zelf en download de white paper.

We bekijken waarom organisaties zowel een back-up als een archiveringsoplossing nodig hebben nadat ze zijn gemigreerd naar Office 365. We zullen ook uitleggen waarom het niet aan te raden is om voor beide processen maar één oplossing te gebruiken.

Backup en archivering vergelijken voor Office365

De grootste verschillen tussen backup en archivering hebben we alvast voor je onder elkaar
gezet in een handig overzicht in de whitepaper. Van primaire doelen, regels, automatisering, data opslag tot zoeken en bewaarbeleid.

Waarom je een backup van Office 365 moet maken?

Ook hier gaan we dieper op in, het klinkt zo logisch maar toch gaat het vaak fout. Per ongeluk gegevens verwijderen door gebruikers is de meest voorkomende oorzaak van gegevensverlies in een SaaS-omgeving als Microsoft Office 365. Echter er zijn echter ook andere manieren waarop gegevens verloren kunnen gaan, applicatiefouten, ransomware of Cloud. Het wordt direct voor je duidelijk in onze whitepaper.

PS we hebben gezien dat backup– en archiveringsoplossingen elk hun eigen kenmerken hebben die hen in staat stellen in twee verschillende soorten behoeften te voorzien. Hoewel organisaties in de verleiding kunnen komen om hun archief als back-up te gebruiken (of omgekeerd), is dit geen effectieve aanpak vanwege het aantal problemen die het oproept.

Meer weten?
Wat is de beste methode voor jouw bedrijf? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Kennis maken met BlackIP
Aanvraagformulier

Whitepaper: Office365 Beste Backup & Archivering