Train the human firewall bij al jouw medewerkers

The Human Firewall traint gebruikers om de nieuwste phishing en social engineering aanvallen te begrijpen en hierop juist te reageren. Met real-world phishing simulatie en security awareness training, breng jij iedere gebruiker staat om de 13 soorten e-mailbedreigingen te herkennen en verslaan.

Download gratis whitepaper

Benieuwd wat de 13 soorten e-mailbedreigingen zijn? Lees in deze whitepaper er alles over en loop jij voorop in de beste beveiliging bij aanvallen per e-mail.

Om het gedrag van gebruikers te beïnvloeden is continue training het meest effectief. En met onze methodiek voor “Train the Human Firewall” zit jij gegarandeerd goed.

Security Awareness Training

Doormiddel van fake-phishing campagnes leren we gebruikers dreigingen te herkennen. Onze interactieve campagnes maken gebruik van een mix van links, slimme bijlagen, video’s, afbeeldingen en trainingsmateriaal om een zo echt mogelijke educatieve ervaringen te creëren.

Professionele Phishing Training

Gesimuleerde phishing aanvallen worden voortdurend bijgewerkt om de meest recente en meest voorkomende bedreigingen weer te geven. Simulaties zijn niet beperkt tot e-mail, maar omvatten ook aanvallen via spraak, sms en draagbare media (USB-sticks). Campagnes zijn makkelijk aan te passen aan jouw wensen.

Inzichtelijke Rapportage

Train The Human Firewall” biedt geavanceerde analyse- en rapportage tools waarmee jij kunt bepalen hoe effectief de training is en hoe gebruikers reageren op daadwerkelijke phishing en social engineering aanvallen.

Aanvraagformulier

Whitepaper: Train the human firewall met een persoonlijke touch