Hulp en advies bij Microsoft 365

Beveiliging tegen phishing en imitatie emails

Ontdek jouw mogelijkheden bij Beveiliging tegen phishing en imitatie emails met BlackIP365

Detecteer en voorkom automatisch nabootsing van identiteit, gecompromitteerde zakelijke e-mail en andere gerichte aanvallen. De AI-engine van onze service leert de unieke communicatiepatronen van elke organisatie kennen en maakt gebruik van deze patronen om afwijkingen te identificeren en in real time aanvallen te voorkomen.

Beveiliging tegen phishing en imitatie emails van BlackIP
Houd je e-mail inbox veilig en bescherm jezelf tegen phishing en imitatie e-mails met behulp van BlackIP365. Onze uitgebreide beveiliging oplossingen beschermen jouw bedrijf tegen elk type aanval.

BlackIP365 Security voor Office365
Beveiliging tegen phishing en imitatie emails| Microsoft 365 Protection voor Office365 Bescherming

Office365 Protection voor Beveiliging tegen phishing en imitatie emails

Altijd een optimale bescherming tegen spam-mails en irritante phishing-mails, een zorgeloze continuïteit garantie in werken met Office365. Met onze anti-spam & anti-phishing beveiliging is jouw Office365 gegarandeerd 100% veilig.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Bescherming

Spam wordt vaak in grote getallen tegelijk verstuurd, in de hoop dat er een aantal mensen reageert. Doordat inboxen overspoeld worden met junkmail heeft het ook effect op de productiviteit. Met BlackIP365 zorgen wij ervoor dat de e-mailactiviteiten van jou en je medewerkers niet stil komen te liggen.

Anti-spam. Anti-phishing. Veilig DNS.