Hulp en advies bij Microsoft 365

Data loss preventie

Ontdek jouw mogelijkheden bij Data loss preventie met BlackIP365

Inhoudsbeleid opstellen en handhaven om te voorkomen dat gevoelige gegevens, waaronder creditcardnummers, Burgerservicenummers, HIPAA-gegevens, klantenlijsten en andere privégegevens, per e-mail worden verzonden. Beleid kan bepaalde uitgaande e-mails automatisch versleutelen, in quarantaine plaatsen of blokkeren op basis van hun inhoud, afzender of ontvanger.

Data loss preventie van BlackIP
Voorkom verlies door middel van een datalek met de data loss services van BlackIP365. Onze uitgebreide beveiliging oplossingen beschermen jouw bedrijf tegen elk type aanval.

BlackIP365 Security voor Office365
Data loss preventie| Microsoft 365 Protection voor Office365 Bescherming

Office365 Protection voor Data loss preventie

Altijd een optimale bescherming tegen spam-mails en irritante phishing-mails, een zorgeloze continuïteit garantie in werken met Office365. Met onze anti-spam & anti-phishing beveiliging is jouw Office365 gegarandeerd 100% veilig.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Bescherming

Spam wordt vaak in grote getallen tegelijk verstuurd, in de hoop dat er een aantal mensen reageert. Doordat inboxen overspoeld worden met junkmail heeft het ook effect op de productiviteit. Met BlackIP365 zorgen wij ervoor dat de e-mailactiviteiten van jou en je medewerkers niet stil komen te liggen.

Anti-spam. Anti-phishing. Veilig DNS.