Hulp en advies bij Microsoft 365

Email encryptie

Ontdek jouw mogelijkheden bij Email encryptie met BlackIP365

E-mail encryptie beveiligt jouw e-mail door deze tijdens het transport naar het Barracuda Message Center te versleutelen, in rust te versleutelen voor opslag in de cloud en door jouw ontvangers veilig op te halen via HTTPS-webtoegang. Maak een beleid om e-mails automatisch te versleutelen op basis van hun afzender, inhoud en andere criteria.

E-mail encryptie van BlackIP
Beveilig email met de beste encryptie met behulp van BlackIP. Onze uitgebreide beveiligingsoplossingen beschermen jouw bedrijf tegen elk type aanval.

BlackIP365 Security voor Office365
Email encryptie| Microsoft 365 Protection voor Office365 Bescherming

Office365 Protection voor Email encryptie

Altijd een optimale bescherming tegen spam-mails en irritante phishing-mails, een zorgeloze continuïteit garantie in werken met Office365. Met onze anti-spam & anti-phishing beveiliging is jouw Office365 gegarandeerd 100% veilig.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Bescherming

Spam wordt vaak in grote getallen tegelijk verstuurd, in de hoop dat er een aantal mensen reageert. Doordat inboxen overspoeld worden met junkmail heeft het ook effect op de productiviteit. Met BlackIP365 zorgen wij ervoor dat de e-mailactiviteiten van jou en je medewerkers niet stil komen te liggen.

Anti-spam. Anti-phishing. Veilig DNS.