Hulp en advies bij Microsoft 365

E-mailberichten beantwoorden, doorsturen of herstellen

Ontdek jouw mogelijkheden bij E-mailberichten beantwoorden, doorsturen of herstellen met BlackIP365

Met deze feature, kunnen gebruikers e-mails selecteren in de cloud-archief en deze beantwoorden, doorsturen of herstellen naar hun inbox. Dit kan nuttig zijn voor gebruikers die snel een bepaalde e-mail willen beantwoorden of doorsturen zonder dat ze hoeven in te loggen op een web-interface. Ook kunnen gebruikers e-mails herstellen die per ongeluk zijn verwijderd of in een verkeerde map zijn geplaatst.

E-mails in Office365 Archiving oplossingen van BlackIP
Zoek, bewaar en herstel e-mails in je Cloud met onze handige oplossingen voor E-mailarchivering. Eenvoudig berichten beantwoorden of doorsturen zonder gedoe, direct vanuit je Office365 Archief, zodat je meer tijd hebt voor wat belangrijk is.

BlackIP365 Recovery voor Office365
E-mailberichten beantwoorden, doorsturen of herstellen| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Office365 Recovery voor E-mailberichten beantwoorden, doorsturen of herstellen

Indien er toch iets gebeurd waardoor gegevens beschadigd, gegijzeld of verwijderd raken, dan kun je dit altijd eenvoudig herstellen. Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met een continu draaiende recovery & backup.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Recovery

Zorg dat alle e-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint data ten alle tijden beschikbaar is in een beveiligde back-up omgeving in de Cloud. Dit is precies wat BlackIP365 regelt, zodat jij altijd de garantie hebt in het geval van dataverlies je altijd de bedrijfscontinuïteit voort te zetten. Zet je office365 backup terug met slechts één muisklik.

Automatische Back-ups. Gegarandeerd veilig in de Cloud.