Hulp en advies bij Microsoft 365

Snelle back-up van Office365

Ontdek jouw mogelijkheden bij Snelle back-up van Office365 met BlackIP365

Een wereldwijd toegankelijke gebruikersinterface maakt het snel en eenvoudig om gegevens te herstellen. Zeer snelle zoek- en filteropties maakt het vinden en herstellen van gegevens snel en eenvoudig. Na de synchronisatie met de Office365 omgeving, wat enkele minuten duurt, is de service direct up-and-running.

Snelle back-up van je Office365 met BlackIP
Wees nooit meer bezorgd over het verlies van je gegevens bij een Office365? Wij bieden een snelle backup van Office365 waarmee je binnen enkele minuten weer aan de slag kunt met BlackIP365.

BlackIP365 Recovery voor Office365
Snelle back-up van Office365| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Office365 Recovery voor Snelle back-up van Office365

Indien er toch iets gebeurd waardoor gegevens beschadigd, gegijzeld of verwijderd raken, dan kun je dit altijd eenvoudig herstellen. Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met een continu draaiende recovery & backup.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Recovery

Zorg dat alle e-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint data ten alle tijden beschikbaar is in een beveiligde back-up omgeving in de Cloud. Dit is precies wat BlackIP365 regelt, zodat jij altijd de garantie hebt in het geval van dataverlies je altijd de bedrijfscontinuïteit voort te zetten. Zet je office365 backup terug met slechts één muisklik.

Automatische Back-ups. Gegarandeerd veilig in de Cloud.