Hulp en advies bij Microsoft 365

Outlook Mappen Synchroniseren

Ontdek jouw mogelijkheden bij Outlook Mappen Synchroniseren met BlackIP365

Outlook Mappen Synchroniseren met Office365

Outlook Mappen Synchroniseren zonder gedoe? Synchronisatie van Outlook-mappen is een feature van Barracuda’s Cloud Archiving service die gebruikers in staat stelt om hun Outlook-mappen te synchroniseren met de gearchiveerde e-mails in de cloud. Hiermee kunnen gebruikers hun e-mails archiveren en bekijken vanuit hun Outlook-client, zonder dat ze hoeven in te loggen op een web-interface.

Mappen Synchroniseren met Outlook
Met deze feature stellen wij jouw in staat om gebruikers hun Outlook-mappen selecteren om te synchroniseren met het cloud-archief en hun e-mails automatisch archiveren. Het synchroniseren van de mappen zorgt dat de e-mails in de cloud en de Outlook-client altijd dezelfde zijn. Als een e-mail in de Outlook-map wordt verwijderd, zal deze ook worden verwijderd uit het archief.

Synchronisatie van Outlook-mappen met BlackIP
Met de BlackIP Cloud Archiving services kun jij je Outlook-mappen synchroniseren met de gearchiveerde e-mails in de cloud. Hierdoor heb je altijd toegang tot het Cloud Archief en ben je helemaal up-to-date.

BlackIP365 Recovery voor Office365
Outlook Mappen Synchroniseren| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Office365 Recovery voor Outlook Mappen Synchroniseren

Indien er toch iets gebeurd waardoor gegevens beschadigd, gegijzeld of verwijderd raken, dan kun je dit altijd eenvoudig herstellen. Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met een continu draaiende recovery & backup.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Recovery

Zorg dat alle e-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint data ten alle tijden beschikbaar is in een beveiligde back-up omgeving in de Cloud. Dit is precies wat BlackIP365 regelt, zodat jij altijd de garantie hebt in het geval van dataverlies je altijd de bedrijfscontinuïteit voort te zetten. Zet je office365 backup terug met slechts één muisklik.

Automatische Back-ups. Gegarandeerd veilig in de Cloud.