Hulp en advies bij Microsoft 365

Alle Office365 data versleuteld opgeslagen

Ontdek jouw mogelijkheden bij Alle Office365 data versleuteld opgeslagen met BlackIP365

Office 365 data word versleuteld met 128-bit SSL-codering, hetzelfde niveau van beveiliging dat door de meeste banken en financiële instellingen wordt gebruikt. Gegevens die zijn opgeslagen in de Barracuda Cloud worden met behulp van 256-bits AES-codering gecodeerd.

Alle Office365 data versleuteld opgeslagen met BlackIP
Houd je office365 data veilig. Onze Barracuda Cloud Storage ondergaat regelmatig audits door derden en is SOC 2 II-gecertificeerd. Extra beschermingslagen in Barracuda Cloud Control zijn multi-factor authenticatie, IP-adres inlogbeperkingen en rol-gebaseerd beheer. Daarmee voldoe jij ook aan de strenge wetgeving op het gebied van data opslag in Europa.

BlackIP365 Recovery voor Office365
Alle Office365 data versleuteld opgeslagen| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Office365 Recovery voor Alle Office365 data versleuteld opgeslagen

Indien er toch iets gebeurd waardoor gegevens beschadigd, gegijzeld of verwijderd raken, dan kun je dit altijd eenvoudig herstellen. Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met een continu draaiende recovery & backup.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Recovery

Zorg dat alle e-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint data ten alle tijden beschikbaar is in een beveiligde back-up omgeving in de Cloud. Dit is precies wat BlackIP365 regelt, zodat jij altijd de garantie hebt in het geval van dataverlies je altijd de bedrijfscontinuïteit voort te zetten. Zet je office365 backup terug met slechts één muisklik.

Automatische Back-ups. Gegarandeerd veilig in de Cloud.