Hulp en advies bij Microsoft 365

Office365 PST bestanden zoeken, vinden & importeren

Ontdek jouw mogelijkheden bij Office365 PST bestanden zoeken, vinden & importeren met BlackIP365

Office365 PST bestanden zoeken, vinden & importeren

Heb je er wel eens over nagedacht wat er met je e-mails gebeurt als ze eenmaal zijn verzonden en wat te doen met Office365 PST bestanden zoeken? PST bestanden zijn bestanden die worden gebruikt om e-maildata op te slaan in Microsoft Outlook. PST bestanden bevatten vaak waardevolle of gevoelige bedrijfsgegevens, maar omdat deze vaak op de pc’s van gebruikers staan opgeslagen, kan dit het bewaarbeleid van een organisatie schenden. Onze Cloud Archiving migreert alle PST-bestanden en verwijderd verouderde of overbodige gegevens, waardoor het terugzoeken van data een stuk makkelijker wordt.

Office365 PST bestanden zoeken, exporteren, importeren & migratie services met BlackIP
Door alle PST-bestandsgegevens te migreren naar Cloud Archiving, kunnen jij gemakkelijk waardevolle informatie terugvinden wanneer nodig, tegelijkertijd voldoe je aan het huidige bewaarbeleid.

BlackIP365 Recovery voor Office365
Office365 PST bestanden zoeken, vinden & importeren| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Office365 Recovery voor Office365 PST bestanden zoeken, vinden & importeren

Indien er toch iets gebeurd waardoor gegevens beschadigd, gegijzeld of verwijderd raken, dan kun je dit altijd eenvoudig herstellen. Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met een continu draaiende recovery & backup.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Recovery

Zorg dat alle e-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint data ten alle tijden beschikbaar is in een beveiligde back-up omgeving in de Cloud. Dit is precies wat BlackIP365 regelt, zodat jij altijd de garantie hebt in het geval van dataverlies je altijd de bedrijfscontinuïteit voort te zetten. Zet je office365 backup terug met slechts één muisklik.

Automatische Back-ups. Gegarandeerd veilig in de Cloud.